Erkend MKB-adviseur

Wat zijn uw doelstellingen? U wilt bijvoorbeeld doen wat u leuk vindt, uw bedrijf laten groeien, de continuïteit van uw bedrijf waarborgen. Als u die doelstellingen wilt behalen, is het belangrijk om inzicht te hebben in wat die doelstellingen in de weg kan staan.

Dat kan door risicomanagement. Als Erkend MKB-adviseur helpen wij u met het in kaart brengen van uw bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dit doen wij met een speciale app. Dit werkt als volgt:

1. Voorbereiding

Van tevoren bespreken wij  met u wat we gaan doen, wat u kunt verwachten aan output en wat het kost. Ook zorgen wij ervoor dat alle algemene gegevens over uw bedrijf al zijn ingevoerd in de app. Dit bespaart ons tijd tijdens het gesprek.

2. Aan tafel

Dan gaan we aan tafel. Wij stellen u algemene vragen over uw bedrijf en uw personeel. Door het ‘splitscreen’ heeft u een actieve rol en kunt u zelf vragen invullen.

3. Een rondje door het bedrijf (walkthrough)

Daarna maken we een rondje door uw bedrijf en maken wij een risicoanalyse. Onderweg maken wij foto’s van specifieke situaties voor in de rapportage.

4. Rapportage

Het resultaat is een uitgebreide rapportage van alle bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Dit gaat verder dan alleen verzekeren. Wij geven u ook inzicht in de risico’s op het gebied van bedrijfsactiviteiten, bedrijfsmiddelen, veiligheid, mobiliteit, personeel, milieu en vergunningen. Dan kunt u zelf bepalen welke risico’s u wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren. Dit draagt bij aan de bedrijfscontinuïteit.

Vragen? Stel ze gerust!

5 + 10 =